Tegels Christiaens staat voor echt vakmanschap met reeds jarenlange ervaring!

Bij Christiaens vindt u een uitgebreid aanbod tegels, wandtegels, mozaïeken, terrastegels, natuursteen en toebehoren. Het team heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het plaatsen van vloeren en wandtegels van uitstekende kwaliteit wat u meteen de zekerheid van een goede plaatsing en afwerking garandeert. Wij informeren u zo goed mogelijk over de specifieke voor- en nadelen van elk materiaal. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze toonzaal is alvast een uitstekende aanleiding om kennis te maken. Kom eens langs en laat je inspireren.

+20j. Ervaring

Doe beroep op onze vakkennis. Met ruim 20 jaar ervaring bieden we de nodige expertise om al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten tot in de puntjes af te werken.

Ruime keuze

We zoeken steeds de juiste match voor uw project. U hebt de keuze uit een ruim aanbod tegels, wandtegels, mozaïeken, terrastegels, natuursteen en toebehoren.

De klant voorop

Bij Tegels Christiaens komt de klant op de eerste plaats. We informeren u van A tot Z en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw project en budget.

Tegels Christiaens

Ons klein bedrijf garandeert een heel persoonlijke opvolging en flexibele ingesteldheid. De klant komt voor ons op de eerste plaats. Wij bespreken samen uw plannen en wensen, en houden maximaal rekening met uw opmerkingen. Op basis van uw ideeën en onze input maken wij een aangepast voorstel en een vrijblijvende offerte. Akkoord? We gaan zo snel mogelijk aan de slag! Onze planning stemmen wij zoveel mogelijk af op uw agenda.

Waarom zoveel tevreden klanten al jarenlang bij ons hun chapewerken en tegelwerken uit handen geven? Nogmaals, de ervaren zelfwerkende zaakvoerder steekt zelf de handen uit de mouwen: hij gebruikt steevast kwaliteitsvol materiaal en levert non-stop secuur werk af.

Klaar voor jouw
nieuw project?

We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het realiseren van uw projecten. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

+32 52 33 79 82
info@tegelschristiaens.be
Buisstraat 81, 2890 Sint-Amands

Vloer- en tegelwerken Christiaens | BTW BE 0793.649.347| Privacy | by Publiplus

Contact