Over Ons

Christiaens Geert Bvba staat voor het echte vakwerk met reeds jarenlange ervaring!

Bij Christiaens Geert bvba vindt u een uitgebreid aanbod tegels, wandtegels, mozaïeken, terrastegels, natuursteen en toebehoren.

 Het team heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het plaatsen van vloeren en wandtegels van uitstekende kwaliteit wat u meteen de zekerheid van een goede plaatsing en afwerking garandeert.

Wij informeren u zo goed mogelijk over de specifieke voor- en nadelen van elk materiaal. Zo komt u nadien niet voor onaangename verrassingen te staan.

 Onze toonzaal is alvast een uitstekend aanleiding om kennis te maken. Kom eens langs en laat je inspireren.

Met reeds 20 jaar ervaring in de bouwsector heb ik al de nodige expertise opgebouwd om u bij te staan in uw nieuwbouw of renovatie project. Als zelfwerkende zaakvoerder kan u steeds rekenen op de beste service en kwaliteitsvolle afwerking.

Ons klein bedrijf garandeert een heel persoonlijke opvolging en flexibele ingesteldheid. De klant komt voor ons op de eerste plaats. Wij bespreken samen uw plannen en wensen, en houden maximaal rekening met uw opmerkingen. Op basis van uw ideeën en onze input maken wij een aangepast voorstel en een vrijblijvende offerte. Akkoord? We gaan zo snel mogelijk aan de slag! Onze planning stemmen wij zoveel mogelijk af op uw agenda.

Waarom zoveel tevreden klanten al jarenlang bij ons hun chapewerken en tegelwerken uit handen geven? Nogmaals, de ervaren zelfwerkende zaakvoerder steekt zelf de handen uit de mouwen: hij gebruikt steevast kwaliteitsvol materiaal en levert non-stop secuur werk af.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bekijk onze laatste afgewerkte projecten en ontvang als eerste onze deals en acties!

“De prijs-kwaliteit die u bij Christiaens Geert bvba krijgt, is uitstekend. Ook bij kleine tegelwerken! Daar waar grote tegelbedrijven voor een kleine oppervlakte doorrekenen, bieden wij correcte en eerlijke prijzen“.

Onze realisaties

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven: de beelden van onze afgewerkte projecten spreken voor zich!

Begin hier uw project
Contacteer ons

We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het realiseren van uw projecten. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Share This